İzleyiciler

7 Nisan 2013 Pazar

Davetiye Dosyası


Herkese tekrardan merhaba. Belki de bu yazıyı okuyan biri yoktur ama buralarda yeni olduğum için yazıya nasıl başlanır açıkçası pek bilemedim. :)
Her neyse henüz benim düğünüme oldukça vakit var o zaman geldiğinde kendimden de detaylar paylaşırım elbet amma ve lakin şimdiden hem kendim için hem de bu yazıyı okuyan için bir yol haritası hazırlamak istedim. Buna da izin verirseniz 'davetiye' dosyası ile başlamak isterim.
Son zamanlarda pek çok kişi gibi beni de bir ''vintage'' furyası sarmış durumda. Gerçekten hem sade hem de zamansız bir davetiyem olsun istiyorum.Karikatür tarzı, çocuksu davetiyelerden ise hiç hoşlanmıyorum. Ben daha çok klasik, sade, zarif olanı seviyorum. Türkiye' de bu tarz davetiyeler çok fazla alternatif yok sanırım ya da ben bulamadım. Bunlar internette rastgele bulup beğendiğim birkaç model:









 Firma ismi vermem doğru mu bilmiyorum (eğer bu konu hakkında fikri olan bir arkadaş varsa beni aydınlatırsa sevinirim cidden blog aleminde yeni olduğumdan bu konularda fikrim yok ) Türkiye'deki alternatifleri araştırdığımda ise bu tarza yakın bulduklarım ise şöyle:
http://www.miamordavetiye.com/
İnternet sitelerini gezip fikir edinebilirsiniz. Şimdilik Görüşmek üzere. :)



6 Nisan 2013 Cumartesi

O gelin benim...

Çok uzun zamandır sessiz sedasız blogları takip eden ben artık kendime bir karalama alanı oluşturmak istedim.Hepinize kocaman bir merhaba.